Tietoja Kirsi Mattsén

Kirsi Mattsén syntyi vuonna 1970 Ruotsissa mutta muutti jo pienenä vanhempiensa kanssa takaisin Suomeen. He muuttelivat kovasti Kirsin lapsuuden aikana, mutta aikanaan hän päätyi asumaan pieneen teollisuuskaupunkiin Etelä-Suomessa. Kirsi opiskeli kauppaopistossa 90-luvun alussa ja on työskennellyt teollisuuslaitoksissa siitä lähtien. Vuonna 2011 Kirsi suoritti MBA tutkinnon Walesin yliopiston alaisuudessa.

Kirsi on ollut uudestisyntynyt kristitty vuodesta 1993 ja on tehnyt matkaansa Herran kanssa siitä lähtien. Aina matka ei ole ollut tasaista, mutta kerta toisensa jälkeen, hän on noussut jaloilleen kompuroinnista huolimatta. Tällä hetkellä Kirsi toimii pienen paikallisseurakunnan (Ystäväkirkko) tulkkina ja sihteerinä, jossa myös hänen äitinsä toimii seurakunnan pastorina.

Kirsi on eronnut ja asuu nykyään yksin viettäen aikaansa kutoen ja ahmien kirjoja. Hän nauttii musiikista ja laulaa seurakunnassaan. Ylistys on erityisen lähellä hänen sydäntään. Kun elämä alkaa käydä liian hiljaiseksi ja rauhalliseksi, Kirsin sisaren kuusi lasta tuovat mukanaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.