Tietoja Kesha Trippett

Kesha Trippett (s. 28. helmikuuta 1980) on yhdysvaltalainen . Hän valmistui Georgian eteläisestä yliopistosta taiteen kandidaatiksi studiotaiteessa ja sivuaineena kauppahallinnossa. Hän valmistui kunnianosoituksin Word of Faith Bible Training Centeristä ja on lisensoitu ja määrätty evankeliumin palvelija. Hän on onnellisesti naimisissa college-rakkaansa Bernard Trippettin kanssa ja on kuuden ihanan lapsen äiti.

Hän on King International Ministriesin tyttärien perustaja. Hän on palkoillut kaikkialla Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti, ja hän on neuvonut, mentoroinut ja opetuslapsi monia. Keshalla on syvä intohimo inspiroida, elvyttää ja yhdistää naisia, ja hän lanseerasi King Daily Devotionalin tyttäret 9.10.2012, joka on hartauskirjoittaja, joka on kokenut ilmiömäistä kasvua ja kansainvälistä ulottuvuutta.

 


Kesha Trippett uskoo Jumalan Sanan jakamiseen voimalla ja tavalla, jolla se on helposti ymmärrettävissä ja sovellettu jokapäiväisessä elämässä. Viisaudella, joka ylittää hänen ikänsä, Kesha ministerit kaikenikäisille, rodulle ja taustoista tuleville naisille. Hän haluaa, että naiset kaikkialla maailmassa kokevat Jumalan rakkauden ja Hänen siunaustensa todellisuuden elämässään. Kun hän ei palvele, Kesha löytyy nauttimasta ajasta perheensä kanssa, kävelee rannalla ja kirjoittaa lauluja.

Innostamme maailman naisia. Rukoilemme herätystä. Rohkaisemme yhteyteen.